Tag på opdagelse i hotellets hyggelige stuer

På Hotel Strandlyst tilbyder vi lokaler til ethvert formål. Hos os kalder vi lokalerne for stuer, og vi har seks af slagsen – alle med forskellige funktioner.


Vi arbejder på nuværende tidspunkt på højtryk for at opdatere vores mødelokaler, således vi kan tilbyde Hotel Strandlyst som professionelt mødested for virksomheder pr. 1. september 2022.


Lavendelstuen

Copyright Fotografen Hirtshals
Lavendelstuen kan rumme enhver form for arrangementer. Her er plads til ca. 40 personer. Lokalet er lyst, imødekommende og vender mod syd, og er særdeles velegnet til workshops, yoga-retreats eller som mødelokale.

Blomsterstuen

Copyright Fotografen Hirtshals
Hotellets romantiske Blomsterstue har et skønt lysindfald og er indrettet med hvide badehotelsmøbler. I Blomsterstuen serveres hver dag morgenmad for hotellets overnattende gæster.

Den Grønne stue

Copyright Fotografen Hirtshals
Den Grønne stue fungerer som hotellets mindre mødelokale. Her er plads til ca. 15 personer. Den Grønne stue er til hverdag indrettet med små hyggelige siddearrangementer, hvilket inviterer til spil og hyggelige stunder.

Den Rosa stue

Copyright Fotografen Hirtshals
Den Rosa stue er hotellets hjerte. Lokalet rummer et stort vinduesparti der følger det runde lokale fra ende til anden. Herfra kan udsigten til haven og Strandvejen nydes. Den Rosa stue er indrettet med bløde afslappende møbler, hotellets selvbetjente avec-bord samt et stort hvidt flygel.

Den Blå stue

Copyright Fotografen Hirtshals
Den Blå stue fungerer som hotellets spisestue samt selskabslokale. Her er plads til ca. 80 gæster. Lokalet er indrettet med karakteristiske loftsbuer, hvilket gør lokalet helt specielt.

Bar & Lounge

Copyright Fotografen Hirtshals
I forlængelse af den Blå stue og med direkte udgang til terrassen og haven findes bar- og lounge-området. Her er der rig mulighed for at nyde en kop friskbrygget kaffe eller et glas køligt rosé i én af hotellets bløde sofaer.

Reception & Lobby

Copyright Fotografen Hirtshals
Hotellet indeholder reception og lobby, hvorfra en smuk speciallavet receptionsdisk sætter den rette stemning. I receptionen er der blandt andet mulighed for at købe snacks og drikkevarer til sit ophold. Fra lokalet er der både udgang til gårdhave med hyggelige siddemiljøer og adgang til hotellets værelser via den smukke vindeltrappe.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen