Hotel i Hirtshals, Tornby Strand

Hotel Strandlyst er et charmerende Badehotel, Tornby Strand i Hirtshals.

Hotellet ligger ideelt for et ophold over dage, hvor du kan besøge Skagen (1 time), Aalborg (30 min.) og mange andre dejlige steder i Jylland.

Hotellet ligger kun 4 km. fra Hirtshals.
Hirtshals er en hyggelig by med mange gode shopping muligheder og spisesteder.

I Hirtshals er der direkte færger til Norge, Færøerne og Island.
Du kan læse mere om færgerne her 

Ønsker du frokost eller aftensmad i forbindelse med dit ophold på Hotel Strandlyst,  henviser vi til de omkringliggende restauranter og cafeer, som kan ses her

Check-in fra kl. 15.00 og check-ud senest kl. 10.30.


Bæredygtigt badehotel

På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en miljøvenlig og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. Dette vil blandt andet kunne ses ved vores brug af linned og rengøring, hvoraf der kun vil være opfriskning af værelserne under ophold ved forespørgsel. Nye håndklæder kan til enhver tid rekvireres i receptionen.

blå stue med buer_DSCF8602
GUL STUE DSCF8579

At leve i nuet er livets teknik - og alle folk gør deres bedste, men halvdelen vælger det nu, som gik, og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu blir aldrig i livet presente og alle folks levetid går sågu med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi, og det næste blir aldrig det rette. Næ, sørg for, at nuet, du lever i, engang for altid er dette.Piet Hein

DIGTER & FORFATTER

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen