Find ro og fordybelse på vores lille badehotel


Tag et afbræk fra hverdagens stress og jag og nyd et ophold på Hotel Strandlyst. Det er et gammelt Hotel i Hirtshals ved Tornby Strand bygget i 1895. På Strandlyst kombineres den autentiske badehotelsstemning med naturens mange tilbud. Kun et stenkast fra hotellet finder du det brusende Vesterhav ved Nordjyllands skønneste strand, Tornby Strand. Ikke langt fra hotellet finder du også fredede klitplantager og frodig skov som inviterer til gode gå- og cykelture langs de veletablerede stier.

Læs mere om alle vores retreats, ophold og foredrag her

Som overnattende gæst på Hotel Strandlyst kan du til enhver tid nyde hotellets stuer. Her er der plads til hygge og nærvær, en god kop friskbrygget kaffe eller et glas vin. Hotellet rummer desuden et lille hyggeligt bibliotek, hvor du kan fordybe dig i en god bog.

På hotellet tilbyder vi dansk klassisk smørrebrød på udvalgte dage i højsommeren. Smørrebrødet kan bestilles via et link som du modtager i din værelses bekræftelse. 

Vi vil gerne den gamle badehotelsånd, og håber derfor at vores gæster har lyst til at sidde i stuen/stuerne om aftenen og opleve fællesskabet. Her har du fx mulighed for at købe aftenskaffe, et krus te, snacks, et glas vin eller et glas portvin. Vi forestiller os, at kaffen mv. nydes ml. 20.30 og 22.00. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

Ønsker du frokost eller anden aftensmad end vi tilbyder på hotellet henviser vi til de omkringliggende restauranter og cafeer, som kan ses her

Check-in fra kl. 15.00 og check-ud senest kl. 10.30.
Bæredygtigt badehotel

På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en miljøvenlig og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. Dette vil blandt andet kunne ses ved vores brug af linned og rengøring, hvoraf der kun vil være opfriskning af værelserne under ophold ved forespørgsel. Nye håndklæder kan til enhver tid rekvireres i receptionen.

blå stue med buer_DSCF8602
GUL STUE DSCF8579

At leve i nuet er livets teknik - og alle folk gør deres bedste, men halvdelen vælger det nu, som gik, og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu blir aldrig i livet presente og alle folks levetid går sågu med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi, og det næste blir aldrig det rette. Næ, sørg for, at nuet, du lever i, engang for altid er dette.Piet Hein

DIGTER & FORFATTER

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen