Hotel Strandlyst ligger blot 10 minutters gang fra Vesterhavet

Tornby Strand er én af Danmarks bedste bade- og sandstrande og derfor også blandt de mest besøgte. På Tornby Strand får du oplevelser uanset årstid, både når sommersolen bager og opfordrer til at bade i de kølende bølger, og når blæsten rusker og skumsprøjt fyger om ørerne.


I højsæsonen finder du Trygfondens livreddertårn, som passer på de mange badeglade gæster. Trygfondens Kystlivredning opstiller livreddertårnet fra uge 25 til uge 33. Tårnet er bemandet hver dag fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Al bilkørsel mm. er tilladt på stranden, hvilket gør det nemt at medbringe oppakningen helt ned til vandkanten. Kun få hundrede meter fra stranden er der kiosksalg, ishus, parkeringsplads og toiletter.

Om efteråret og vinteren er Tornby Strand garant for mange vinterbadere, og der er helt sikkert plads til flere modige af slagsen. Er du ikke til vinterbadning, er der i de kolde måneder også mulighed for at finde rav langs kyststrækningen.

Tornby Strand har det Hvide Badevandsflag, hvilket garanterer gode faciliteter og badevand af høj kvalitet. Surf & Natur, der til dagligt holder til i Hirtshals, tilbyder surfing og stand up paddling tilpasset de perfekte vejrforhold her ved Vesterhavet. Derudover er der mulighed for at besøge Saunabåden, som står tændt og klar til de badeglade gæster på udvalgte dage, flere gange om året. Saunabåden kan også bookes særskilt til en større gruppe. 

Kildemateriale: "Visit Nordvestkysten" og "Toppen af Danmark"


Tornbystrandapril22

Nogle gange tænker jeg, at jorden er paradiset. Vi mennesker har bare ikke opdaget det...


Troels Kløvedal

FORFATTER & SEJLER

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen