Mountainbike i Vendsyssel

Som mountainbike gæst på Hotel Strandlyst, kan du gå direkte ud af døren, hoppe på din cykle og

5 minutter senere er du på et af Danmarks bedste mountainbike spor. Tornby klitplantage.

Her har du 15 km udfordrende spor, hvor begynderen kan vælge den blå rute, og den erfarne har mulighed for at tilvælge en række røde spor.

Sporet er sjovt og udfordrende og tåler helt sikker at blive kørt flere gange – også samme dag hvis du har konditionen i orden.

Der er rig mulighed for at kombinere turen på sporet med en dukkert i Vesterhavet, en is på Tornby strand kiosken eller et stjerneskud på Restaurant Munchs eller Morfars køkken, begge placeret på Strandvejen i Tornby - og kun henholdsvis 800 & 100 m. fra Hotel Strandlyst.

Efter en lang dag på cyklen har du helt sikkert fortjent en kold specialøl og lækre snacks på terrassen eller i en af de hyggelige stuer på hotellet.

 

I mtb united  kan du få vejvisning direkte til sporene og altid finde hjem til Hotellet igen.

Hvis du booker dit værelse direkte på Hotel Strandlyst hjemmeside og skriver i kommentarfeltet (i din booking), at du er mountainbiker, er det gratis for dig at benytte faciliteterne til mountainbike.

Har du mod på en længere tur eller andre udfordringer kan vi anbefale en af de andre spor der er i rimelig cykel afstand fra hotellet Tversted, Vindstrup, Bjergby, Bagterp og Slotved.

Vi har sammensat to skønne dagsture, en til Tornby og en til Tversted. Se nedenstående. Du kan finde detaljerede beskrivelser og anmeldelser samt vejvisning i appen mtb united

Tornby Klitplantage - cirka 20 km t/r Hotel Strandlyst

Mountainbiking_Niclas Jessen
Lige uden for døren finder du en af Danmarks smukkeste klitplantager Tornby Klitplantage. Kun 5 minutter fra Hotel Strandlyst ligger Mountainbike sporet - Tornby Klitplantage. Du cykler direkte igennem grusveje og stier fra Hotellet til sporet hvor du møder et velbygget og meget varieret mouintainbike spor. Læs mere om sporet her. Efter en god tur på sporet, vil det være oplagt at følge Hærvejen direkte til vesterhavet for en dukkert inden en kold øl eller vand venter til dig på Hotellets terrasse. Få en fornemmelse af sporet her.

Tversted Klitplantage - cirka 60 km t/r Hotel Strandlyst

Niclas JessenMountain-Biking-Nature
En gravel/mouintainbike tur til sporet i Tversted, Start fra hotel Strandlyst, hvor du cykler igennem et smukt Klitlandskab, forbi bunker museet og Hirtshals fyr, i gennem klitplantagen i Kjul, videre over Uggerby Å og gennem smukke sommerhus områder, til det blå ishus i Tversted og videre til det sjove og smukke mouintain bike spor ved Tversted søerne. Læs mere om sporet her (her kan du også finde rutevejledning til sporet, hvis du ønsker at køre i bil til sporet).
Efter en god tur på sporet anbefaler vi vejen langs stranden retur til Hirtshals hvor der er en livlig industri og fiskeri havn og hvor du altid kan få en varm fiskefrikadelle og en kold øl.

Hotel Strandlyst

AVec bar DSCF8213
Hotel Strandlyst er et ældre Hotel - oprindelig et gammel badehotel fra 1895.

Cykelværksted

Garagerhotelstrandlyst22
Som gæst på Hotel Strandlyst har du adgang til vores cykelværksted.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen