På Hotel Strandlyst er du tæt på færgeforbindelserne

Hvad enten du ankommer eller afrejser med Smyril Line, Fjord Line eller Color Line er Hotel Strandlyst den oplagte overnatningsmulighed - placeret kun 7 minutters kørsel fra den velkendte fiskerby og havn. Hirtshals har både en fiskerihavn og en færgehavn, hvor der går forbindelser til Norge, Færøerne og Island. Læs mere om færgeforbindelserne fra Hirtshals nederst på denne side.


Hirtshals Havn, også kaldet ”Port of Hirtshals”, er omdrejningspunkt for transport, fiskeri samt maritim service. Udover at havnen er smuk med de mange hyggelige lyseblå fiskekuttere og de dertilhørende flyverdragt-beklædte fiskere, byder havnen også på fiskeaktioner, fiskebutikker samt skønne spisesteder. På havnen i Hirtshals får du industrien på helt tæt hånd, og hvis du ikke selv har lyst til at fiske med stang fra molen, kan du helt sikkert erhverve friske leverancer fra de mange sælgende.

Smyril Line, Fjord Line og Color Line er alle attraktive færgeoverfarter fra Hirtshals med gode sejltider, som passer de fleste rejsende. I receptionen på Hotel Strandlyst kan vi være behjælpelige med info om transporttider og færgekalender. Vi printer også gerne jeres færgebilletter, hvis dette ønskes.


COLOR LINE

color-lines-gcaebafbbb_1920
Færge til Larvik og Kristiansand i Norge

SMYRIL LINE

_b3a0794-1920×1325
Færge til Torshavn på Færøerne og Seyðishjöður på Island

FJORD LINE

langesund-hirthsals-header
Færge til Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen