Hotel Strandlyst - "Det lille mødested ved Vesterhavet"

 

Vi, på Hotel Strandlyst, elsker at byde velkommen til foreninger, konferencer, kursusdage, firmaarrangementer og/eller mindre møder. Vi sætter en særlig ære i at opstille de rette betingelser og levere høj service, således I kan fordybe jer i den faglige agenda og ikke bekymre jer om forplejning eller andre praktiske gøremål.

Vi tilbyder forskellige mødepakker, henholdsvis dagsmøde, døgnmøde, 1 ½-døgnsmøde og flere dages kurser og konferencer. Derudover skræddersyer vi også gerne individuelle løsninger, som passer til netop jeres ønsker. Tag endelig kontakt til os, hvis du har særlige forespørgsler.

Vi har alt i moderne AV-udstyr.

På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en økologisk og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. For at være vores sociale ansvar bevidst, vil vores mødepakker indeholde bæredygtige alternativer og lokale produkter. Vi har et bredt udvalg og tilbyder også vegetariske retter hvis dette ønskes.

Priser på kurser og konferencer på Hotel Strandlyst.
Dagsmøde fra kr. 495,00
Døgnmøde fra kr. 1.195,00
1 1/2 døgnsmøde fra kr. 1.695,00


Når du holder møde i stuerne på Hotel Strandlyst, så vælger du at forkæle dine deltagere med ro, nærvær og muligheden for fordybelse i emnet. På Hotel Strandlyst sidder man ikke i et gråt mødelokale, men kan i stedet finde jer til rette i jeres valgte stue, gå en walk'n'talk ved Tornby Strand og komme tilbage med fornyet energi og indsigter til, hvordan I kan gribe opgaven an.

Vi opfordrer gerne alle vores gæster til at inddrage den fantastiske omkringliggende natur i mødeprogrammet, og hjælper gerne med planlægning og gode ideer hertil.

Hos os kalder vi lokalerne for stuer, og vi har fem af slagsen - alle med forskellige funktioner, størrelser og muligheder.
Du kan læse mere om vores faciliteter her

Har du brug for hotellets fulde kapacitet og dermed også mulighed for overnatning, så læs mere om at leje hele hotellet her!

Kontakt os for et tilbud på dit næste arrangement på 98977076 eller info@hotelstrandlyst.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan sætte rammen om dit næste møde eller konference på Hotel Strandlyst.
 

Vi glæder os til at byde dig velkommen