Hotel Strandlyst – "Det lille mødested ved Vesterhavet"


Vi arbejder på nuværende tidspunkt på højtryk for at opdatere vores møde-stuer, således vi kan tilbyde Hotel Strandlyst som professionelt mødested for virksomheder pr. 1. oktober 2022.

Vi, på Hotel Strandlyst, elsker at byde velkommen til konferencer, kursusdage, firmaarrangementer og mindre møder. Vi sætter en særlig ære i at opstille de rette betingelser og levere høj service, således I kan fordybe jer i den faglige agenda og ikke bekymre jer om forplejning eller andre praktiske gøremål.

Når du holder møde i stuerne på Hotel Strandlyst, så vælger du at forklæle dine deltagere med ro, nærvær og muligheden for fordybelse i emnet. På Hotel Strandlyst sidder man ikke i et gråt mødelokale, men kan i stedet finde jer til rette i jeres valgte stue, gå en walk'n'talk ved Tornby Strand og komme tilbage med fornyet energi og indsigter til, hvordan I kan gribe opgaven an.

Vi opfordrer gerne alle vores gæster til at inddrage den fantastiske omkringliggende natur i mødeprogrammet, og hjælper gerne med planlægning og gode ideer hertil.

Hos os kalder vi lokalerne for stuer, og vi har seks af slagsen - alle med forskellige funktioner, størrelser og muligheder.
Du kan læse mere om vores faciliteter her

Vi tilbyder to forskellige mødepakker, henholdsvis et dagsmøde eller et 1 ½-dagsmøde. Derudover skræddersyer vi også gerne individuelle løsninger, som passer til netop jeres ønsker. Tag endelig kontakt til os, hvis du har særlige forespørgsler.

På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en økologisk og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. For at være vores sociale ansvar bevidst, vil vores mødepakker indeholde bæredygtige alternativer og lokale produkter.

Har du brug for hotellets fulde kapacitet og dermed også mulighed for overnatning, så læs mere om at leje hele hotellet her!

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan sætte rammen om dit næste møde eller konference på Hotel Strandlyst. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen