Vores værelser

Hotel Strandlyst er et lille intimt hotel (tidligere badepensionat) med 35 værelser fordelt på to fløje.

Hotellet rummer store og små dobbeltværelser, samt mindre værelser med to separate senge, enkeltværelser og et Deluxe-værelse med tre sovepladser. 

30 værelser har eget bad og toilet. 5 af værelser er med håndvask på værelset og fælles bad og toilet på gangen. Nogle værelser har udsigt til sommerhusområdet og gårdhaven, mens andre vender ud mod vejen der fører ned til stranden.

Vores værelser har en enkel indretning og uden TV og radio, da vi tilstræber at vores gæster forenes med ro og afslapning og dermed dykker ned i en anden tidslomme for en stund. WIFI er dog til rådighed overalt på hotellet. Da hotellet er af ældre dato er huset lydt. Vi håber, at du som gæst vil respektere dette, af hensyn til de øvrige hotelgæster. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

I forbindelse med ejerskiftet pr. 1. marts 2022 er der påbegyndt en opdatering af hotellets værelser (vi forventer at alle værelser står klar ultimo 2023). Alle værelser bliver/er finpudset - og indrettes  enkle og med en blanding af nyt, gammelt og genbrugsfund. Vi værner om - og bevarer det der er. Vi ændrer ikke blot for at ændre.

Det er ikke tilladt at medbringe hund eller andre kæledyr på Hotel Strandlyst.


korrekt1

Vores morgenmad

Overnattende gæster på Hotel Strandlyst kan hver morgen i sommerhalvåret vågne op til duften af friskbrygget kaffe og vores lækre morgenmadsbord. Morgenmaden serveres i én af hotellets hyggelige stuer fra kl. 7.15-9.30.

Med fokus på god kvalitet, har vi nøje sammensat et morgenbord med udvalg af lokale specialiteter, hvilket blandt andet indeholder græsk yoghurt med hjemmeristet müsli og akacie-honning, friskbagte rundstykker, friskbagte croissanter, Vesterhavsost, pålægspølse, blødkogt æg og sødt. Hertil friskbrygget kaffe på økologiske bønner og/eller urtete samt udvalg af forskellige juicer.

Morgenmad er i sommerhalvåret altid inkluderet i overnatningsprisen og kan ikke fravælges.

Hvis du booker et værelse uden morgenmad i foråret/påsken er det muligt at gå en frisk spadseretur ned til Restaurant Munch, hvor du kan nyde morgenmaden (mod betaling) og havudsigten. Husk at booke bord på Munchs.


morgenmad DSCF7953
dscf8056_optimized

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen