Menuen skal forudbestilles, og kan afhentes fra 17.00-18.30. Ring og bestil på tlf. 98977076.
Dagens ret: Fredag d. 4/12 Flæskestegsburger (kendt fra naturmødet) m/ flæskesvær, hjemmelavet rødkål & stegte kartofler 85,-
Lørdag d. 5/12 Bøf af kalvemørbrad m/ pebersauce, Pommes Anna & glaserede rodfrugter 98,-
Torsdag d. 10/12 Boller i Karry 65,-
Fredag d. 11/12 Medister m/ grønlangkål, sennep, rødbeder & brunede kartofler 65,-
Lørdag d. 12/12 Bøf af kalvemørbrad m/ svampe sauce, stegte kartofler & bagte gulerødder 98,-
Fredag d. 18/12 Confiteret andelår m/ rødvinssauce, rødkålssalat & stegte kartofler 78,-
Lørdag d. 19/12 Flæskestegsburger m/ flæskesvær, hjemmelavet rødkål & stegte kartofler 85,-
(Tilbydes i perioden 4/12-20/12) – Marineret sild m/ karrycreme, kapers, bagt æble & kogt æg – Varmrøget laks m/ purløgsmayo og syltet fennikel – Bagt kulmule m/ sprødt rugbrød, sennepsmayo og syltet rødløg – Confiteret andelår vendt med vinaigrette og urter – Andebryst m/ marineret rødkål vendt med appelsin & valnødder – Vesterhavsost m/ marineret figner – Ris a la mande m/ kirsebærsauce & karamelliseret mandler Brød & smør
125,- pr. couvert (min. 2 couverter)