Konfirmation

Til konfirmationen sørger vi her på Hotel Strandlyst for alle detaljer..
Vi sørger for maden og de perfekte rammer der gør, at dagen bliver lige som konfirmanden ønsker den skal være.

Der kan vælges en hel speciel menu eller buffet lige efter jeres ønsker, eller I kan kigge på vores udvalg af konfirmations-menuer og konfirmation-buffeter som I finder her:

Inspiration til konfirmations menuer

Konfirmations tilbud:

Velkomstdrink

3 retters menu som kunne være

Forret: (på tallerken) bagt fisk med sauce beurre blanc, spinat, dild, purløg og tomat concasse.

Hovedret: (serveres 2 gange fra fad) helstegt oksemørbrad rullet i aske af hvidløg og urter med små stegte kartofler, rødvinssauce, asparges i bacon, stegtesvampe og små gulerødder vendt i krydderurter.

Dessert: (på tallerken) Mormors chokolade kage med vanilje is, karamel, sprødt og marinerede bær.

Kaffe med en avec ( småkager eller andet sødt kan tilkøbes )

Natmad

Øl, vand, hvid- og rødvin ad libitum i 7 timer

600,-

Vi kan også levere maden ud af huset til din konfirmationsfest hvis du ønsker det.

Hold din konfirmation på Hotel Strandlyst, og bliv mødt med smil og venlighed, når I træder ind i de skønne omgivelser. Hotel Strandlyst sørger for alle de små detaljer, så I får den perfekte konfirmation.

Hotelophold

Ønsker du, selv at arrangere konfirmationsfesten eller er du blot på jagt efter inspiration? Så er du kommet til det rette sted. Konfirmationsfesten er ikke blot en stor dag for konfirmanden. Det er en dag, som skal fejres med en stor fest. Hvad ville ikke være mere specielt, end at holde konfirmationsfesten efterfulgt af et hotelophold. Lad dette blive en uforglemmelig fest for både venner og familie og ikke mindst konfirmanden selv.

Selskabslokaler

Omgiv jeres gæster med hyggelige og unikke omgivelser. Der findes syv sale samt havestue. Alle rum er store og lyse med egen historie og charme. De store vinduer giver udsigt over naturen i Hirtshals. Alt bordopdækning klarer personalet. Hvis konfirmanden har nogle specielle ønsker, kan dette også arrangeres. Hotel Strandlyst ser frem til at give jer en uforglemmelig oplevelse med god service. Når det gode forårsvejr kommer frem, åbnes der op for terrassen i haven. Her kan alle gæster nyde den fantastiske solnedgang. Blot 10 minutter fra hotellet ligger stranden. Nyd den friske havluft med en god spadseretur med alle gæsterne. Derudover er der gratis parkering for alle hotellets gæster.

Restaurant

Det fransk inspirerede køkken, tilbyder en bred vifte af forskellige retter. I samarbejde med køkkenet kan I sammensætte den helt perfekte menu med vin. Hotel Strandlysts restaurant har allerede lavet en konfirmationsmenu samt en konfirmationsbuffet, som man kan lade sig inspirere af. Overlad det praktiske til personalet, og bare nyd dagen. Tro mod konfirmationsfestens traditioner bydes alle gæsterne velkommen med snacks og velkomstdrinks. Efter gæsterne har sat sig til rette, serveres forret, hovedret og dessert. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til alle talerne og sangene, som denne begivenhed indebærer.

Frokost nær Hjørring

Ønskes der kun brunch til gæsterne kan dette arrangeres. Hotel Strandlyst serverer frisk og hjemmelavet brunch og morgenmad med friskbagt brød og kager. Maden er tilpasset til enhver smag og lejlighed.

Mad ud af huset

Hvis I blot ønsker maden, kan Hotel Strandlyst leverer det i gratis i Hjørring og Hirtshals. Der vil blive tilføjet leveringomkostninger udenfor disse byer.

Bestil hurtigt og få en billig overnatning

På hotellet findes der 45 værelser med eget bad og toilet. Gæster som kommer langvejs fra, har mulighed for at få overnatning inkl. morgenbuffet. De charmerende værelser er inspireret af ægte dansk badehotelstil. Derfor findes der ingen tv eller radio på værelserne. Det er tilladt at medbringe kæledyr, da Hotel Strandlysts beliggenhed skaber de helt rigtige forhold for de firbenede.