Selskaber

Hotel Strandlyst – tæt ved Hjørring og Hirtshals i Nordjylland

Oplev et af Nordjyllands smukkeste badehoteller. Tag din bedre halvdel med på et unikt weekendophold, som indebærer velvære for både sjæl og krop. Bevæg jer ud på en spadseretur langs Vesterhavet, og mærk naturen på helt tæt hold. Turister kommer langvejs fra blot for at få en bid af den danske natur. Book hurtigt et værelse for at opleve den danske natur når den er bedst.

Selskabslokaler i Hjørring

Hotel Strandlyst tilbyder selskabslokaler, mad fra restauranten, festlokaler, mødelokaler til kursus eller konferencer. Sammen med Hotel Strandlyst kan I finde den perfekte løsning til alle ønsker og behov. Med flere års erfaring indenfor planlægning, kan de giver dig en bred vifte af valgmuligheder til både små og store arrangementer.

Ønsker du at fejre en særlig lejlighed på Hotel Strandlyst, så ring ind og få detaljerne på plads. Sammen med det kreative køkken, kan I danne den perfekte menu og dertil vin. Mangler du inspiration til opdækningen, så kan personalet også hjælpe med det. Overlad det hele til Hotel Strandlyst – læn dig tilbage og skab minderne med din familie eller venner. Efter festen kan I overnatte på badehotellet, og nyde en fælles brunch dagen efter.