Skræddersy dit arrangement eller selskab hos os


På Hotel Strandlyst skaber vi den perfekte ramme om dit kommende arrangement. Vi samarbejder med dygtige kokke, som står klar til at sammensætte udsøgte menuer ud fra netop dine ønsker. Vi lægger vægt på bæredygtige løsninger, gode råvarer og støtter ligeledes de lokale leverandører i området, hvilket også vil afspejles i vores menuforslag.

Som inspiration kan vi anbefale vores eftertragtede 7 timers-arrangement med alt inkluderet, hvilket indeholder velkomstdrink, 3-retters menu eller buffet, vin-, øl-, vand ad libitum, kaffe og avec fra kun 875 kr. pr. person.

Har du og dine gæster også brug for overnatning i et af hotellets værelser i forbindelse med afholdelse af privat arrangement, kan dette arrangeres for 850 kr. pr. dobbeltværelse og/eller 775 kr. pr. enkeltværelse.

Husk, at du til enhver tid kan kombinere dit arrangement med vores løsning om at leje hele hotellet. Læs meget mere om muligheden her

Hvis du ønsker at afholde dit næste arrangement på Strandlyst eller har forespørgsler på bestemte datoer, så tag endelig kontakt til os. Vi giver også gerne en uforpligtende rundvisning på hotellet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen