Lej hele hotellet i forbindelse med dit arrangement

Har du gæster med til dit bryllup, din runde fødselsdag m.m. fra hele Danmark - måske gæster fra hele verdenen? På Hotel Strandlyst har vi løsningen; nemlig at leje hele hotellet. Hermed har I stuerne og terrassen til jeres rådighed uden at blive forstyrret af andre hotelgæster.


Derudover kan du gøre det nemt for dig selv og dine gæster ved at alle kan overnatte på hotellet og være på stedet, således ingen skal tænke på transport på festaftenen eller tidligt næste morgen. Der findes ingen bedre afslutning på livets fester, end at kunne samles omkring morgenbordet næste dags morgen, og på den måde runde festen af med et grin og et langt kram.

Hotellet indeholder i øvrigt hyggelige værelser, heraf en blanding af værelser med dobbeltsenge, trekvartsenge og enkeltsenge. I foråret 2022 er der igangsat en opdatering af alle hotellets værelser, og forventes afsluttet ultimo 2023.

Tag endelig kontakt til os, således vi kan hjælpe med en løsning og en pris der passer til lige præcis dit behov.
Det er ikke muligt at leje hele hotellet i vores højsæson, som forløber i ugerne 27,28,29,30,31,32.

Ønsker du at planlægge et større arrangement, hvad enten det er bryllup, rund fødselsdag m.m. – så tilbyder Hotel Strandlyst at kombinere Lej-hele-hotellet med diverse forplejnings- og selskabsmenuer. Dette kan du læse meget mere om her
(Det er også muligt at leje hotellet uden forplejning)


Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan sætte rammerne for dit næste arrangement på Hotel Strandlyst.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen