Lej-hele-hotellet – en eksklusiv løsning for virksomheder


Ønsker du at have alle hotellets faciliteter til rådighed for udelukkende dit virksomhedsarrangement, og dermed uforstyrret af andre hotelgæster, så har du muligheden for at leje hele hotellet.

Hotellets faciliteter består af seks forskellige stuer, heraf den store Blå spisestue (med plads til 70 personer), Søjlesalen (med plads til 60 personer), den Runde Gule stue med bløde møbler og hvidt flygel, den Grønne stue (med plads til 15 personer), den Blomstrede stue (med plads til 25 personer), Sandstuen (med plads til 40 personer) samt bar og lounge-område med udgang til hotellets store terrasse.

Hotellet indeholder i øvrigt 30 hyggelige værelser, heraf en blanding af værelser med dobbeltsenge, trekvartsenge og enkeltsenge. I foråret 2022 er der igangsat en opdatering af alle hotellets værelser, og forventes afsluttet ultimo 2023.

Tag endelig kontakt til os, således vi kan hjælpe med en løsning og en pris der passer til lige præcis dit behov. Det er ikke muligt at leje hele hotellet i vores højsæson, som forløber i ugerne 27,28,29,30,31,32.

Ønsker du at planlægge et firmaarrangement, kursusdag, konference eller mindre møde, så kan du blive inspireret her

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen