Nytårsmenu 2020

Nytårs menu "ud af huset" - 4 retter

Alt er pakket og klar- du skal blot varme og anrette, der medfølger udførlig vejledning.

Forret:
Koldrøget laks, grapeconfi, dildmayo, saltet agurk, rugbrøds knas og friske urter

Mellemret:
Jomfruhummer bisque med jomfruhummerhaler, purløgsolie, croutoner og urtesalat

Hovedret:
Helstegt oksemørbrad (ca230g pr. person) med jordskokke creme, gulerod i
brunet smør og estragon, stegte svampe, kraftig rødvinssauce og Pommes
Anna

Dessert:
Gâteau marcel, saltet toffy, nøddeknas, bærcoulies og portvins marineret
bær.

Brød og smør

Pris pr. couvert  365,-
Afhentes på Hotel Strandlyst kl. 11-14 den 31.12.2020

Nytårs menuen kan bestilles helt ned til en person


Tilkøb natmad:

Tapasbakke med 7 forskellige lækre anretninger med brød og smør
Pris pr. couvert  95,-


Tilkøb - Børnemenu - 2 retter

Saml´ selv burger med ost og bacon samt pommes og mayo
Vanilje is med bær og saltet toffy

Pris pr. couvert 145,- 

Billeder nedenfor er fra nytårsmenuen 2019