Nytårsmenu 2019

Nytårs menu "ud af huset" - 4 retter

Alt er pakket og klar- du skal blot varme og anrette, der medfølger udførlig vejledning.

Forret :
Koldrøget laks med grapeconfit, rygeost creme, agurk og krydderurtesalat.

Mellemret:
Jordskokkesuppe med jomfruhummer, brioche croutons, kørvelolie, safran og æblesirup og plukkede urter.

Hovedret:
Bøf af oksemørbrad med selleripure, glaseret persillerod, jordskok chips, Pommes Anna og sauce Bordelaise med svampe og løg.

Dessert:
Mormors chokoladekage med toffee-creme, vanilje parfait, mynte sukker, friskebær og karamel sirup.

Brød og smør

Pris pr. couvert  348,-
Afhentes på Hotel Strandlyst kl. 12-15 den 31.12.2019

Tilkøb natmad:
Tapasbakke med 7 forskellige lækre anretninger med brød og smør
Pris pr. couvert  95,-