Kursus eller arrangement

Hotel Strandlyst danner den perfekte ramme om jeres næste møde, kursus eller andet arrangement.

På hotellet har vi 7 møderum alle med adgang til gratis trådløst internet. Vores køkken tilbyder naturligvis forplejning under mødet og i pauserne, hvor det også er muligt at nyde vores terrasse og store have. Eller hvorfor ikke tage en lidt længere pause og gå en tur til stranden kun 10 min væk.

Vi kan også tilbyde arrangementer med overnatning med stor morgenbuffet og en 3 retters menu fra vores restaurant.

 Ring på tlf. +45 98 97 70 76  og lad os tage en snak om netop lige det du ønsker.

Fransk inspireret restaurant

Alt fra traditionelle danske til retter med inspiration fra hele verden. Dette er det perfekte spisested – ikke langt fra Hirtshals, Hjørring Løkken eller Sindal.
Få alle de lækre smagsoplevelser som man kan opleve på rejser rundt i verden. Hotel Strandlyst sætter en ære i at levere gode madoplevelser.

Oplev den autentiske badehotelsstil når du træder ind i Hotel Strandlyst. Tag din mad med ud på terrassen, hvis vejret tillader det. Der serveres hver dag varieret brunch til hotellets gæster. God kundetilfredshed er det, som driver Hotel Strandlyst. Hotellets tidligere gæster sige, at selv det billigste værelse på hotellet føles som ren luksus og selvforkælelse.

Weekendophold

Når du alligevel har afholdt dit kursus eller arrangement på vores hyggelige strandhotel i Tornby, hvorfor så ikke book et weekendophold,
så du kan opleve den smukke natur omkring Hotel Strandlyst i Tornby eller kør en tur til Hirtshals og besøg Nordsøen Oceanarium, havnen eller gå på shoppingtur – er du til livemusik er der også rig mulighed for at få din lyst styret – i uge 30 er der musik under trappen – en festival med masser af god musik og fest i 7 dage.

Indenfor få kilometer fra Hotel Strandlyst ligger Hjørring – Vendsyssels metropol, hvor der er rig mulighed for at shoppe – eller du kan køre til Skagen – den hyggelige by på toppen af Danmark hvor de 2 have og alverden mødes – her kan du opleve Skagens Museum med alle de kendte Skagensmalere, besøge den tilsandede kirke eller opleve masser af livemusik blandt andet Skagen Festival.