Julefrokost

Julefrokosten er en tradition, som der i høj grad skal holdes ved lige. Ligesom ved alle andre begivenheder, er det vigtigt med mad og hygge. Lad Hotel Strandlyst sørge for mad og vin til jeres julefrokost.

Jule Menu! til 140 kr. pr. person

Marineret sild med karrysalat.

Stegt fiskefilet med citron og remoulade.

Æg og rejer med mayo.

Glaseret skinke, stegt medister med grønkål, brunede kartofler, sennep og rødbeder.

Risalamande med kirsebærsovs.

Samt rugbrød og smør.

kan bestilles til og med den 22/12/2017. kun ud af huset

Hotel Strandlyst

For at have et godt arbejdsmiljø, er det vigtig at medarbejderne har det godt med hinanden. Derfor kunne den perfekte forkælelse til dine medarbejdere være, at tage dem med på en firmaudflugt til Hirtshals. Få hotelophold, mad, afslapning og teambuilding i samme pakke. Det vigtigste er, at alle medarbejderne føler sig godt tilpas. Hotel Strandlyst skaber de helt rigtige rammer for hygge og samvær. Her er der mulighed for at samle alle. Begivenheder som disse styrker det sociale sammenhold og øger produktiviteten. Fælles oplevelser bygger nye venskaber blandt medarbejderne, hvilket kan føre til en mere effektiv arbejdsdag.

Restaurant Hotel Strandlyst serverer lækker julemad, hvor maden og vinen bliver en oplevelse, I sent vil glemme. Menuen kan skræddersyes til jeres behov.

Mad ud af huset

Er I i gang med at planlægge jeres næste firmafest? I stedet for at blive uenige om spisesteder – så bestil mad ud af huset hos Hotel Strandlyst. Menuen tilpasses jeres behov. Hotellets chauffør leverer gratis ud til Hirtshals og Hjørring. Udenfor disse grænser tilføjes der leveringsomkostninger. Overlad levering af maden til Hotel Strandlyst og nyd jeres fest med underholdning og musik.

Se vores mad ud af huset her

Forlænget weekend

Efter den perfekte julefrokost, er der mulighed for at få et weekendophold på Hotel Strandlyst. Hotel ophold tilbuddet skal bookes i god tid, da efterspørgslen er stor. Badehotellet ligger nær Vesterhavet, og tilbyder skønne omgivelser. Hotelopholdet inkluderer billig overnatning og morgenbuffet. Vågn op til en lækker morgenbuffet med udsigt over naturskønne områder. Ønsker du, at opleve Hirtshals på nært hold? Så anbefales det at tage ud og besøge Hirtshals Fyr. Oplev havet som både kan ses, høres og mærkes.