Julefrokosten er en tradition, som der i høj grad skal holdes ved lige.
Ligesom ved alle andre begivenheder, er det vigtigt med mad og hygge.
Lad Hotel Strandlyst sørge for mad og vin til jeres julefrokost.
Julefrokosten er en tradition, som der i høj grad skal holdes ved lige.
Ligesom ved alle andre begivenheder, er det vigtigt med mad og hygge.
Lad Hotel Strandlyst sørge for mad og vin til jeres julefrokost.
(Tilbydes i perioden 4/12-20/12)
– Marineret sild m/ karrycreme, kapers, bagt æble & kogt æg
– Varmrøget laks m/ purløgsmayo og syltet fennikel
– Bagt kulmule m/ sprødt rugbrød, sennepsmayo og syltet rødløg
– Confiteret andelår vendt med vinaigrette og urter
– Andebryst m/ marineret rødkål vendt med appelsin & valnødder
– Vesterhavsost m/ marineret figner
– Ris a la mande m/ kirsebærsauce & karamelliseret mandler
Brød & smør
125,- pr. couvert
(min. 2 couverter)
Marineret sild med karrysalat.
Stegt fiskefilet med citron og remoulade.
Æg og rejer med urtemayo og dild.
Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, sennep og rødbeder.
Confiteret andelår med rødkålssalat
Risalamande med kirsebærsovs.
2 slags brød og smør.
150 kr. pr.person
Kan bestilles til og med den 22/12/2020. Kun ud af huset
Julefrokost menu
2 slags sild, marineret og krydret med karrysalat, løg og kapers
Æg og rejer med urtemayo og dild
Varmrøget laks med sylted fennikel og urter
Fiskefilet med citron og remoulade
confiteret andelår med rødkålssalat
Lun leverpostej med bacon og svampe
Frikadeller og rødkål
Glaseret skinke, stegt julemedister, grønlangkål -og brunede kartofler
3 slags oste med lækkert tilbehør
2 slags brød og smør
Dessert
Ris a la mande med lun kirsebærsovs
240 kr. pr.person
Kan også bestilles til d. 26+27. december. Bestilling senest d.22. december.
Hentes mellem kl. 11-14
Kun ud af huset
Velkomstdrink
(mousserende vin)
Julefrokost menu
2 slags sild, marineret og krydret med karrysalat, løg og kapers
Æg og rejer med urtemayo og dild
Varmrøget laks med sylted fennikel og urter
Fiskefilet med citron og remoulade
Confiteret andelår med rødkålssalat
Lun leverpostej med bacon og svampe
Frikadeller og rødkål
Glaseret skinke, stegt julemedister, grønlangkål -og brunede kartofler
3 slags oste med lækkert tilbehør
2 slags brød og smør
Dessert
Ris a la mande med lun kirsebærsovs
Natmad
Dagens suppe.
for 270 kr. ekstra får I fri bar i 7 timer på øl, snaps, vand og vin.