BADEHOTEL - RESTAURANT - SELSKABSLOKALER

Selskabslokaler

Konfirmation, Bryllup, Jubilæum, Fødselsdag, Barnedåb, Studenterfest, eller noget helt andet? Du vælger anledningen så sørger vi for resten.

Omgiv jeres gæster med hyggelige og unikke omgivelser. Der findes syv sale samt havestue. Alle rum er store og lyse med egen historie og charme. De store vinduer giver udsigt over naturen i Hirtshals. Alt bordopdækning klarer personalet. Hvis du har nogle specielle ønsker, kan dette også arrangeres. Hotel Strandlyst ser frem til at give jer en uforglemmelig oplevelse med god service. Når det gode forårsvejr kommer frem, åbnes der op for terrassen i haven. Her kan alle gæster nyde den fantastiske solnedgang. Blot 10 minutter fra hotellet ligger stranden. Nyd den friske havluft med en god spadseretur med alle gæsterne. Derudover er der gratis parkering for alle hotellets gæster.,

Skal gæsterne overnatte?

Kommer der gæster langvejs fra er der mulighed for en få en god aftale med hensyn til overnatning og morgenbuffet. 

På hotellet findes der 45 værelser med eget bad og toilet. De charmerende værelser er inspireret af ægte dansk badehotelstil. Derfor findes der ingen tv eller radio på værelserne.