BADEHOTEL - RESTAURANT - SELSKABSLOKALER

Konfirmation

Til konfirmationen sørger vi her på Hotel Strandlyst for alle detaljer.. 
Vi sørger for maden og de perfekte rammer der gør, at dagen bliver lige som konfirmanden ønsker den skal være. 

Der kan vælges en hel speciel menu eller buffet lige efter jeres ønsker, eller der kan vælges ud fra vores allerede sammensatte menuer: 

Hotel Strandlyst Ophold og priser

strandlyst

Vi har igennem rigtig mange år dannet rammen om kornfirmations festen til mange glade mennesker.. 

Vi har hyggelige og unikke omgivelser, hvor der plads til at trække lidt luft på terassen, 
eller måske gå en tur til Vesterhavet som kun er 10 minutters gang væk. 

Kommer der gæster langvejs fra er der mulighed for en få en god aftale med hensyn til overnatning og morgenbuffet. 

Vi glæder os til at byde konfirmanden tillykke og velkommen.. 

Selskabslokaler

Omgiv jeres gæster med hyggelige og unikke omgivelser. Der findes syv sale samt havestue. Alle rum er store og lyse med egen historie og charme. De store vinduer giver udsigt over naturen i Hirtshals. Alt bordopdækning klarer personalet. Hvis konfirmanden har nogle specielle ønsker, kan dette også arrangeres. Hotel Strandlyst ser frem til at give jer en uforglemmelig oplevelse med god service. Når det gode forårsvejr kommer frem, åbnes der op for terrassen i haven. Her kan alle gæster nyde den fantastiske solnedgang. Blot 10 minutter fra hotellet ligger stranden. Nyd den friske havluft med en god spadseretur med alle gæsterne. Derudover er der gratis parkering for alle hotellets gæster. 

Hotelophold

Ønsker du, selv at arrangere konfirmationsfesten eller er du blot på jagt efter inspiration? Så er du kommet til det rette sted. Konfirmationsfesten er ikke blot en stor dag for konfirmanden. Det er en dag, som skal fejres med en stor fest. Hvad ville ikke være mere specielt, end at holde konfirmationsfesten efterfulgt af et hotelophold. Lad dette blive en uforglemmelig fest for både venner og familie og ikke mindst konfirmanden selv. Kommer der gæster langvejs fra er der mulighed for en få en god aftale med hensyn til overnatning og morgenbuffet. Vi glæder os til at byde konfirmanden tillykke og velkommen.. 

Restaurant

Det fransk inspirerede køkken, tilbyder en bred vifte af forskellige retter. I samarbejde med køkkenet kan I sammensætte den helt perfekte menu med vin. Hotel Strandlysts restaurant har allerede lavet en konfirmationsmenu samt en konfirmationsbuffet, som man kan lade sig inspirere af. Overlad det praktiske til personalet, og bare nyd dagen. Tro mod konfirmationsfestens traditioner bydes alle gæsterne velkommen med snacks og velkomstdrinks. Efter gæsterne har sat sig til rette, serveres forret, hovedret og dessert. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til alle talerne og sangene, som denne begivenhed indebærer. 

Brunch

Ønskes der kun brunch til gæsterne kan dette arrangeres. Hotel Strandlyst serverer frisk og hjemmelavet brunch og morgenmad med friskbagt brød og kager. Maden er tilpasset til enhver smag og lejlighed. 

Mad ud af huset

Hvis I blot ønsker maden, kan Hotel Strandlyst leverer det i gratis i Hjørring og Hirtshals. Der vil blive tilføjet leveringomkostninger udenfor disse byer.