BADEHOTEL - RESTAURANT - SELSKABSLOKALER

frokostordning

Leder I efter en restaurant i Tornby, Hirtshals eller Hjørring, som tilbyder levering af god, sund mad? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Restauranten på Hotel Strandlyst garanterer sikker levering og smagfulde retter til jeres firma eller virksomhed.

Udbringing af mad

Vi overholder fødevarestyrelsens restningslinjer om hygiejne og transport af mad i en bil bygget til formålet som også kan kan holde din mad til den rigtige temperatur, både varmt og koldt

Vi tilbyder

Ønsker du, at skabe et bedre arbejdsmiljø i jeres virksomhed, og øge produktiviteten blandt medarbejderne? Hotel Strandlyst lover ikke, at vores frokostordning tilfører dette, men kan garantere at forskningen peger den retning. En af de bedste måder, at samle alle medarbejderne på, er rundt om bordet. Medarbejder dedikerer deres karriere og kompetencer, og derfor skal der være et smil på læben, når de møder op på arbejde hver dag. God mad løfter humøret og gør jer klar til arbejde.

Hos Hotel Strandlyst tilbydes der en sund frokostordning til lige netop jeres behov og ønsker. I samarbejde med Hotel Strandlysts talentfulde fransk inspireret køkken, kan I sammensætte den perfekte menu. Alt fra traditionelle danske retter til spændende retter fra hele verden.

1 Kold ret
1 Varm ret
2 salater
Brød med smør

Pris 35 kr. eksl. moms Gratis levering i Hirtshals og Hjørring, udenfor dette område tilkommer leveringsomkostninger.

For at undgå beskatning af medarbejderne kræves en minimum daglig betaling på 20 kr, så den reelle udgift er kun 15 kr pr dag.

En daglig buffet kan se sådan ud:

Kold ret – Dampet kuller, med sauce vinaigrette asparges og frisk kørvel
Varm ret – Nakkekotelet på rodfrugter
Salat – Quinoa med soltørrede tomater, squash og friske krydderurter
Salat – Grønsalat med friske spæde skud
Hjemmebagt brød og smør.

Tilkøb to slags pålæg og rugbrød for kun 8 kr. f.eks.
Rullepølse, rå løg og sky Roastbeef med remoulade, ristet løg, peberrod, syltet agurk

Dette er et eksempel på retter der kunne være på vores frokostbuffet, men vi varierer indholdet dagligt og der vil være alt fra traditionelle danske retter til nye spændende retter fra hele verden.

Er der medarbejdere der har specielle ønsker, f.eks. vegetar eller ingen svinekød, så sørger vi for tilbud til dem på jeres frokostbuffet. Der kan være perioder hvor I ønsker at tilpasse antallet af kuverter i bestillingen f.eks. i forbindelse med ferier, det er ikke noget problem, bare vi ved det 1-2 dage før.

Mange medarbejdere sætter pris på en frugt ordning på arbejdspladsen, vi tilbyder dette som et supplement til vores frokostbuffet. Enten som en daglig levering eller på bestemte ugedage i forbindelse med leveringen af frokostbuffeten.

I skal ikke bekymre jer, om afhentning og stramme tidsfrister, for Hotel Strandlyst giver jer gratis levering i Tornby, Hirtshals og Hjørring. Ønskes der, at maden bliver leveret udenfor disse områder, tilkommer der leveringsomkostninger. Hotel Strandlyst ønsker at levere frisk mad til tiden – vores chauffører leverer maden til jeres virksomhed dagligt før kl.11:30. Når dagens anretning leveres, tages gårsdagens service selvfølgelig med tilbage.

Vi kan også tilbyde at levere mad til møder eller kurser i virksomheden, f.eks. sandwich, tapas tallerken eller grønsagssnacks. Eller hvad med at lade os stå for forplejningen til jeres næste

reception eller firmafest. Få ideer på vores mad ud af huset side eller kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.