BADEHOTEL - RESTAURANT - SELSKABSLOKALER

Book dit ophold

På hotellet findes 7 sale/stuer samt veranda/havestue og 45 værelser, de fleste med eget bad og toilet. Alle værelser har nyere senge.

Omgiv jeres gæster med hyggelige og unikke omgivelser. Der findes syv sale samt havestue. Alle rum er store og lyse med egen historie og charme. De store vinduer giver udsigt over naturen i Hirtshals. Alt bordopdækning klarer personalet. Hvis du har nogle specielle ønsker, kan dette også arrangeres. Hotel Strandlyst ser frem til at give jer en uforglemmelig oplevelse med god service. Når det gode forårsvejr kommer frem, åbnes der op for terrassen i haven. Her kan alle gæster nyde den fantastiske solnedgang. Blot 10 minutter fra hotellet ligger stranden. Nyd den friske havluft med en god spadseretur med alle gæsterne. Derudover er der gratis parkering for alle hotellets gæster.,

Info om Hotellet

Hotel Strandlyst har de seneste år gennemgået en omfattende udvendig og indvendig nyistandsættelse, med stor respekt for det oprindelige.

På hotellet findes 7 sale/stuer samt veranda/havestue og 45 værelser, de fleste med eget bad og toilet. Alle værelser har nyere senge.
Alle værelser og stuer er forskellige. Hvert rum har sin egne charme, sin egen historie, med billeder, malerier og tegninger fra området. Alle rum er lyse og venlige med store vinduer med udsigt til natur og åben himmel.

I haven og på den store terrasse i haven kan hotellets gæster nyde de fantastiske solnedgange.

Vi har indrettet 3 hyggelige morgenmadsstuer og endvidere har vi en stor opholdsstue og havestue hvor hotellets gæster kan nyde opholdet.

Både trådløs internetadgang og privat parkering er gratis.