Rooms

På Hotel Strandlyst finder du et traditionelt dansk badehotel, uden luksus og spa, men med charmen fra 1895, Med ro, plads, masser af frisk havluft, og en af Danmarks bedste badestrande kun en kort gåtur væk.

Charmerende individuelle værelser hvor du kan føle dig hensat til en svunden tid, hvor der i tråd med traditionen for danske badehoteller ikke er TV eller radio på værelserne, men der er dog adgang til gratis trådløst internet i hele bygningen. Der er mulighed for at vælge værelser med eget bad og toilet eller hvorfor ikke overgive dig helt til badehotellet og vælge et værelse med fælles bad og toilet på gangen.

Hotelophold ved Vesterhavet

Danskere strømmer hvert år til Hotel Strandlyst, for at få et hotelophold nær den danske natur. Hotel Strandlysts værelser er store og lyse med udsigt over naturskønne område med åben himmel. Der er 10 minutters gang til den smukkeste strand, hvor der er mulighed for at tage sol eller få en hurtigt dukkert. Nyd Hirtshals fuldt ud med aktiviteter og oplevelser. Naturen ved Vesterhavet er det bedste ved Hirtshals, hvis man ønsker ro i sindet. Tag familien eller din partner med og skab minder på toppen af Danmark.


Booking af værelser kan KUN foretages online via nedenstående links, der kan IKKE bookes værelser pr. telefon.

 

Der er lukket for bestilling af værelser for i år, på gensyn i 2021

 

Bestil værelse >>