Frokostordning

Hotel Strandlyst leverer frokostordning gratis til Hirtshals og Hjørring. Ring ind i dag, og få sammensat en menu, som tilpasser sig til lige præcis din virksomhed. Restauranten på Hotel Strandlyst laver en komplet frokostbuffet, baseret på friske råvarer fra det lokale. Alt fra kolde retter, salater, brød eller lækre rugbrødsmadder.

Læs mere om vores firmafrokost

Erstat en tom mave med friske frugter

Hotel Strandlyst tilbyder frugtordning som et supplement til jeres frokostordning. Bestem helt selv hvilke dage der ønskes frugt, og Hotel Strandlyst leverer. Dette er et skridt tættere på et sundt og fornuftigt arbejdsmiljø. Ingen kan arbejde med tom mave. Følelsen af træthed og sukkertrang, er et tegn på lavt blodsukker. I stedet for at søge efter usunde snack mellem måltiderne er en frugtordning den helt rigtige løsning. Frugt er fyldt med vitaminer, mineraler og fiber, som sørger for at kroppen og ikke mindst hjernen, har nok energi til resten af dagen.

Selskabslokale til kurser eller arrangementer

Hotel Strandlyst er det perfekte sted at holde en begivenhed. Hotellets 7 møderum har fri trådløst internet, og er indrettet med alt nødvendigt it-udstyr. Hotellets beliggenhed skaber rammerne, for nytænkning og teamwork. Med blot 10 minutter til stranden kan alle få strækket benene mellem lange møder og konferencer.

Læs mere om vores selskabslokaler

Mangler I mad såsom sandwich, tapas tallerkener eller grøntsags snacks til jeres virksomheds møder, kurser, reception eller firmafest? Overlad trygt alt ansvaret til Hotel Strandlyst. Alt fra anretning til levering klares af Hotel Strandlysts dygtige personale.

Derudover er der gratis parkering for alle besøgende. Ønskes der overnatning til begivenheden, kan dette arrangeres. På restauranten på Hotel Strandlyst serveres der tre retters menu og stor morgenbuffet til morgenen efter.

Festlokale

Hotel Strandlyst skaber de smukkeste rammer for din livsbegivenhed. Om det er dåb, konfirmation, fødselsdag eller bryllup sørger Hotel Strandlyst for alle de vigtige detaljer.

Læs mere om Konfirmation

Få den mest fantastiske oplevelse på Hotel Strandlyst. I samarbejde med Hotel Strandlyst planlægges alt til mindste detalje. Med personalets store erfaring, kan dette komme til gode i forhold til opdækning, pynt, mad og vin. Køkkenet kører efter tidsplanen, så der er plads til at alle vigtige traditioneller kan blive holdt. Nyd jeres begivenhed og overlad det praktiske til Hotel Strandlyst. Kommer gæsterne langvejs fra, er det muligt at bestille værelser til overnatning, og få en skøn morgenmad i badehotellets smukke rum eller havestue.