Vores værelser

Hotel Strandlyst er et lille intimt badehotel (tidligere badepensionat) med 30 værelser fordelt på to fløje.

Hotellet rummer store og små dobbeltværelser, samt mindre værelser med to separate senge, enkeltværelser, ét Deluxe-værelse med tre sovepladser og ét familieværelse med fire sovepladser. Der er desværre ikke mulighed for at arrangere ekstra opredninger.

Alle værelser har eget bad og toilet samt siddearrangement til rådighed. Nogle værelser har udsigt til sommerhusområdet og gårdhaven, mens andre vender ud mod vejen der fører ned til stranden.

Vores værelser er indrettet uden TV og radio, da vi tilstræber at vores gæster forenes med ro og afslapning og dermed dykker ned i en anden tidslomme for en stund. WIFI er dog til rådighed overalt på hotellet. Da hotellet er af ældre dato er huset lydt. Vi håber, at du som gæst vil respektere dette, af hensyn til de øvrige hotelgæster. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

I forbindelse med ejerskiftet pr. 1. marts 2022 er der påbegyndt en opdatering af hotellets værelser (vi forventer at alle værelser står klar ultimo 2023). Alle værelser indrettes med respekt for at bevare den oprindelige badehotels-ånd, fx finder du på flere af vores badeværelser små charmerende pastel-blå eller -grønne klinker. Værelserne er lyse og imødekommende, og sengene er af god kvalitet.

Det er ikke tilladt at medbringe hund eller andre kæledyr på Hotel Strandlyst.


VÆRELSER & MORGENMAD
korrekt

Vores morgenmad


Overnattende gæster på Hotel Strandlyst kan hver morgen i sommerhalvåret vågne op til duften af friskbrygget kaffe og vores lækre morgenmadsbord. Morgenmaden serveres i én af hotellets hyggelige stuer fra kl. 7.15-9.30.
I vinterhalvåret udlejes vores værelser uden morgenmad. Morgenmad kan nydes på restauranterne i området, i Hirtshals By eller på færgen. 

Med fokus på god kvalitet, har vi nøje sammensat et morgenbord med udvalg af lokale specialiteter, hvilket blandt andet indeholder græsk yoghurt med hjemmeristet müsli og akacie-honning, friskbagte rundstykker, Vesterhavsost, pålægspølse, blødkogt æg og sødt. Hertil friskbrygget kaffe på økologiske bønner og/eller urtete samt udvalg af forskellige juicer.

Morgenmad er i sommerhalvåret altid inkluderet i overnatningsprisen og kan ikke fravælges.


VÆRELSER & MORGENMAD
VÆRELSER & MORGENMAD

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen