Vores værelser


Hotel Strandlyst er et lille intimt badehotel (tidligere badepensionat) med 30 værelser fordelt på to fløje.

Hotellet rummer store og små dobbeltværelser, samt værelser med to separate senge, enkeltværelser, ét Deluxe-værelse med tre sovepladser og ét familieværelse med fire sovepladser. Der er desværre ikke mulighed for at arrangere ekstra opredninger.

Alle værelser har eget bad og toilet samt siddearrangement til rådighed. På hotellets store dobbeltværelser i sydfløjen er der ligeledes skrivebord. Nogle værelser har udsigt til sommerhusområdet og gårdhaven, mens andre vender ud mod vejen der fører ned til stranden.

Vores værelser er indrettet uden TV og radio, da vi tilstræber at vores gæster forenes med ro og afslapning og dermed dykker ned i en anden tidslomme for en stund. WIFI er dog til rådighed overalt på hotellet. Da hotellet er af ældre dato er huset lydt. Vi håber at du som gæst vil respektere dette, af hensyn til de øvrige hotelgæster. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

I forbindelse med ejerskiftet pr. 1. marts 2022 er der påbegyndt en opdatering af hotellets værelser (vi forventer at alle værelser står klar ultimo 2023). Alle værelser indrettes med respekt for at bevare den oprindelige badehotels-ånd, fx finder du på flere af vores badeværelser små charmerende pastel-blå eller -grønne klinker. Værelserne er lyse og imødekommende, og sengene er af god kvalitet.

Der er mulighed for at medbringe hund på hotellets hundeværelser. Dette koster 300 kr. i engangsgebyr for en afsluttende allergirengøring af værelset. Vi henviser til, at der medbringes hundekurv og madskåle hjemmefra, da dyr ikke må opholde sig i sengene eller på/i de bløde møbler. Hunde må ikke opholde sig alene på værelserne. 


VÆRELSER & MORGENMAD
VÆRELSER & MORGENMAD

Vores morgenmad


Overnattende gæster på Hotel Strandlyst kan hver morgen vågne op til duften af friskbrygget kaffe og vores lækre morgenmadsbord. Morgenmaden serveres i én af hotellets hyggelige stuer fra kl. 7.30-9.00.

Med fokus på god kvalitet, har vi nøje sammensat et morgenbord med udvalg af lokale specialiteter, hvilket blandt andet indeholder græsk yoghurt med hjemmeristet müsli og akacie-honning, friskbagte rundstykker, Vesterhavsost, pålægspølse, blødkogt æg og sødt. Hertil friskbrygget kaffe på økologiske bønner og/eller urtete samt udvalg af forskellige juicer.

Morgenmad er altid inkluderet i overnatningsprisen og kan ikke fravælges.


 

Vi glæder os til at byde dig velkommen