Find ro og fordybelse på vores lille badehotel


Tag et afbræk fra hverdagens stress og jag og nyd et ophold på Hotel Strandlyst. På Strandlyst kombineres den autentiske badehotelsstemning med naturens mange tilbud. Kun et stenkast fra hotellet finder du det brusende Vesterhav ved Nordjyllands skønneste strand, Tornby Strand. Ikke langt fra hotellet finder du også fredede klitplantager og frodig skov som inviterer til gode gå- og cykelture langs de veletablerede stier.

Som overnattende gæst på Hotel Strandlyst kan du til enhver tid nyde hotellets stuer. Her er der plads til hygge og nærvær, en god kop friskbrygget kaffe eller et glas vin. Hotellet rummer desuden et lille hyggeligt bibliotek, hvor du kan fordybe dig i en god bog.

Vi vil gerne den gamle badehotelsånd, og håber derfor at vores gæster har lyst til at sidde i stuen/stuerne om aftenen og opleve fællesskabet. Her har du fx mulighed for at købe aftenskaffe, et krus te, snacks, et glas vin eller et glas portvin. Vi forestiller os, at kaffen mv. nydes ml. 20.30 og 22.00. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

(Bemærk i september, oktober og november er der begrænsede åbningstider for individuelle bookinger).

Ønsker du frokost eller aftensmad henviser vi til de omkringliggende restauranter og cafeer, som kan ses her

Check-in fra kl. 15.00 og check-ud senest kl. 10.30.


Ophold på Hotel Strandlyst 

2 dages ophold ved Vesterhavet med tapas og brunch 
Overnatning, morgendukkert og brunch. Tag vennerne eller familien med på et afslappende ophold på Hotel Strandlyst.

Dag 1

20.00 - 22.30
Velkomstbobler og tapas, 1 gl. vin, øl eller vand. Kaffe med cognac, baileys, eller portvin og dagens søde snack. I er velkomne til at checke ind på hotellet allerede fra kl. 15.00, hvor stuerne kan nydes til ren afslapning. Vi går til ro på det gamle badepensionat senest kl. 22.30.

Dag 2
7.30 - 8.30
Morgendukkert. Vi går til den skønneste Strand, Tornby Strand. Alle (som har lyst) får udleveret badekåber.
Mødested: reception, hvor der er en kop frisk to go kaffe/the og et stykke frugt.

9.30 - 11.30
Brunch-buffet med kaffe, the, juicer, 1 gl. vin eller øl/vand. Brunch-arrangement nydes i en af vores hyggelige stuer. 

Pris kr. 1.495,00 pr. person i dobbeltværelse (minimum 15 personer).

Ønsker du at booke dette ophold, så send en mail-forespørgsel til info@hotelstrandlyst.dk
(opholdet kan bookes i august, september, oktober, november 2022 & marts, april, maj 2023)

 

August, september og oktober 2022 på Hotel Strandlyst.

Guidede vandreture

Vi ønsker at inddrage den omkringliggende og storslåede natur, og tilbyder hver tirsdag og torsdag fra d. 16. august til d. 21. oktober 2022 en gratis guidet vandretur. 

Dette sker med hjælp fra én af områdets bedste lokale guider, som kender enhver lille sti i plantagen, klitterne og i området i øvrigt. Guiden sikrer at du får en superfin vandretur og fortæller undervejs små spothistorier om udvalgte sights – og ikke mindst at du kommer rundt på turen med højt humør og sved på panden. Den guidede tur er kun for hotellets overnattende gæster.

Turene arrangeres tirsdage kl. 15.00 og torsdage kl. 16.30. Ønsker du at deltage på turene, skal du blot ved booking af din overnatning gøre opmærksom herpå i bookingformularens kommentarfelt. Læs meget mere om de guidede vandreture her.


2023

Glæd dig allerede nu til sommeren 2023.  Vi kommer til at udbyde ugeophold inkl. hel-pension i 2023 (som du kender fra Badehotellets tv-serie). Program og mere info kommer på hjemmesiden primo 2023. Hvis du gerne vil booke allerede nu, så send en mail til mb@hotelstrandlyst.dk.Bæredygtigt badehotel


På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en miljøvenlig og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. Dette vil blandt andet kunne ses ved vores brug af linned og rengøring, hvoraf der kun vil være opfriskning af værelserne under ophold ved forespørgsel. Nye håndklæder kan til enhver tid rekvireres i receptionen.

OPHOLD PÅ STRANDLYST
OPHOLD PÅ STRANDLYST

At leve i nuet er livets teknik - og alle folk gør deres bedste, men halvdelen vælger det nu, som gik, og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu blir aldrig i livet presente og alle folks levetid går sågu med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi, og det næste blir aldrig det rette. Næ, sørg for, at nuet, du lever i, engang for altid er dette.Piet Hein

DIGTER & FORFATTER

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen