Find ro og fordybelse på vores lille badehotel


Tag et afbræk fra hverdagens stress og jag og nyd et ophold på Hotel Strandlyst. På Strandlyst kombineres den autentiske badehotelsstemning med naturens mange tilbud. Kun et stenkast fra hotellet finder du det brusende Vesterhav ved Nordjyllands skønneste strand, Tornby Strand. Ikke langt fra hotellet finder du også fredede klitplantager og frodig skov som inviterer til gode gå- og cykelture langs de veletablerede stier.

Hotel Strandlyst holder åbent i Store Bededagsferien, under Naturmødet i Hirtshals, Kristi Himmelfarts-ferien og sommer/efterårs-perioden fra d. 3. juni og frem til d. 21. oktober 2022. Alle dage kan du booke ophold bestående af én eller flere overnatninger inkl. lækker morgenmad. Morgenmaden serveres fra kl. 7.30-9.00.

August, september og oktober 2022 på Hotel Strandlyst.

Guidede vandreture.

Vi ønsker at inddrage den omkringliggende og storslåede natur, og tilbyder hver tirsdag og torsdag fra d. 16. august til d. 21. oktober 2022 en gratis guidet vandretur. 

Dette sker med hjælp fra én af områdets bedste lokale guider, som kender enhver lille sti i plantagen, i klitterne og i området i øvrigt. Guiden sikrer at du får en superfin vandretur og fortæller undervejs små spothistorier om udvalgte sights – og ikke mindst at du kommer rundt på turen med højt humør og sved på panden. Den guidede tur er kun for hotellets overnattende gæster.

Turene arrangeres tirsdage kl. 15.00 og torsdage kl. 16.30. Ønsker du at deltage på turene, skal du blot ved booking af din overnatning gøre opmærksom herpå i bookingformularens kommentarfelt. Læs meget mere om de guidede vandreture her.


Start morgenen med en tur i Vesterhavet

Hver onsdag og fredag morgen fra den 17.august og frem til den 21.oktober inviterer vi til en tur til vandet. Stå tidligt op og få fyldt din dag op fra morgenstunden med god energi og masser af endorfiner.  Vi går samlet til vandet og får et morgendyp. Afgang fra hotellet kl. 7.00. Badekåber kan lejes i receptionen. Kræver ingen tilmelding, blot mød op kl. 6.50 i receptionen.


Ophold bookes via vores Online Booking-formular HER

Som overnattende gæst på Hotel Strandlyst kan du til enhver tid nyde hotellets stuer. Her er der plads til hygge og nærvær, en god kop friskbrygget kaffe eller et glas vin. Hotellet rummer desuden et lille hyggeligt bibliotek, hvor du kan fordybe dig i en god bog.

Vi vil gerne den gamle badehotelsånd, og håber, at vore gæster har lyst til at sidde i stuen/stuerne om aftenen og opleve fællesskabet.  Her har du mulighed for købe aftenskaffe, et krus te,  snacks, et glas vin eller et glas portvin. Vi forestiller os, at kaffen mv. nydes ml. 20.30 og 22.00. Vi går til ro på hotellet senest kl. 22.30.

Ønsker du frokost eller aftensmad henviser vi til de omkringliggende restauranter og cafeer, som kan ses her

Check-in fra kl. 15.00 og check-ud senest kl. 11.00.


2023

Glæd dig allerede nu til sommeren 2023.  Vi kommer til at udbyde ugeophold inkl. hel pension i ugerne 25+26+27+33 2023 (som du kender fra Badehotellets tv-serie). Program og mere info kommer på hjemmesiden i efteråret 2022. Hvis du gerne vil booke allerede nu, så send en mail til mb@hotelstrandlyst.dk


Bæredygtigt badehotel


På Strandlyst ligger det os meget på sinde at manifestere en miljøvenlig og bæredygtig profil, hvilket vil kunne afspejles i mange af vores tiltag. Dette vil blandt andet kunne ses ved vores brug af linned og rengøring, hvoraf der kun vil være opfriskning af værelserne under ophold ved forespørgsel. Nye håndklæder kan til enhver tid rekvireres i receptionen.

OPHOLD PÅ STRANDLYST
OPHOLD PÅ STRANDLYST

At leve i nuet er livets teknik - og alle folk gør deres bedste, men halvdelen vælger det nu, som gik, og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu blir aldrig i livet presente og alle folks levetid går sågu med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi, og det næste blir aldrig det rette. Næ, sørg for, at nuet, du lever i, engang for altid er dette.Piet Hein

DIGTER & FORFATTER

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen