Restaurant

Velkommen til Restauranten på Hotel Strandlyst

Restauranten er åben fra 17:00 til 22:00, fra 15. juni og frem til 26. august,

Vi tilbyder et fransk inspireret køkken med fokus på årstidens friske råvarer.
Mulighed for at nyde maden på terrassen hvis vejret tillader.

Smagfuld mad ud eller i huset i Hjørring Kommune

Hotel Strandlysts fransk inspirerede køkken laver en bred vifte af forskellige retter. Alt fra traditionelle danske til retter med inspiration fra hele verden. Dette er det perfekte spisested – ikke langt fra Hjørring. Få alle de lækre smagsoplevelser som man kan opleve på rejser rundt i verden. Hotel Strandlyst sætter en ære i at levere gode madoplevelser.

Oplev den autentiske badehotelsstil når du træder ind i Hotel Strandlyst. Tag din mad med ud på terrassen, hvis vejret tillader det. Der serveres hver dag varieret brunch til hotellets gæster. God kundetilfredshed er det, som driver Hotel Strandlyst. Hotellets tidligere gæster sige, at selv det billigste værelse på hotellet føles som ren luksus og selvforkælelse.

Hotel Strandlyst leverer også mad ud af huset i Hirtshals og Hjørring. Undgå indkøb, madlavning og opvasken. Forkæl dig selv og dine nærmeste med en unik madoplevelse i særklasse.

Frokost til dit selskab

Søger du efter selskabslokaler i Hjørring og omegn? Så er Hotel Strandlyst det bedste sted at holde dit kursus, arrangement eller anden begivenhed. Der tages hånd om dine gæster fra det minut, de træder ind på badehotellet. Alt fra mad til overnatning tilbyder Hotel Strandlyst. Dette er hvad man kalder en billig overnatning, hvis det sammenlignes med andre hoteller. Kontakt Hotel Strandlyst og få et weekendtilbud, som indebærer afslapning og velvære.

Spørg Hotel Strandlysts personale til råds, hvis du mangler inspiration til nye oplevelser. Tag på en lille spadseretur og oplev Hirtshals på nært hold. 10 minutter fra badehotellet ligger stranden. På toppen af Hirtshals Fyr kan man se over hele byen, havnen og naturskønne omgivelser. Ønsker du en aktiv ferie, tilbyder Hirtshals en lang række muligheder. Alt fra løb, minigolf, lystfiskerture, fodboldgolf og meget mere. Der er mulighed for at tage en lille dukkert i Vesterhavet, hvis det ønskes. Nordsøen Oceanarium er bestemt også et besøg værd. Besøg www.visithirtshals.dk for at få et overblik over de mange gemte perler der findes i Hirtshals og Nordjylland.

Menu

Se vores menu på facebook

Se vores vinkort her..

Bordbestilling på 98 97 70 76